Al bijna 25 jaar timmert Stinstra BV aan de weg in de voedingsindustrie. sinds een aantal jaren onder de naam van Stinstra Projecten. Hoewel ons productaanbod in de loop van de jaren behoorlijk is uitgebreid, blijft de installatie van koelcellen en/of vrieshuizen, geconditioneerde ruimtes en de volumebouw voor de levensmiddelensector onze core business. Stinstra Projecten opereert nationaal en internationaal.

Met onze jarenlange ervaring in de voedingsindustrie met vaste klanten onder andere als Friesland Campina, Unilever, Plukon leveren wij met onze eigen montagemedewerkers vakwerk en kwaliteit.
Wij zijn in staat een totaaloplossing te bieden. Van planopzet tot en met uitvoering en realisatie, van renovatie en nieuwbouw tot en met service en onderhoud. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en krachtige ondersteuning.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een:

BOUWKUNDIG TEKENAAR (m/v, 32 – 40 uur, binnendienst)

Werken bij Stinstra Projecten/ Taken:
Als bouwkundig tekenaar ben jij verantwoordelijk voor het tekenwerk van onze projecten. Je werkt in een gedreven team van projectleiders en een montageteam. Met jouw (bouw) technisch inzicht breng jij de projecten in kaart in onze tekenprogramma’s Autocad, eventueel Revit of BIM. Er is geen project jou te hoog gegrepen. Als belangrijke spil binnen Stinstra Projecten weet jij ieder project deskundig en realistisch te tekenen. Uiteraard zet je hierbij je creativiteit en je oplossend vermogen in.

Profiel / Eigenschappen:

  • Praktisch ingesteld, met bouwkundige achtergrond en affiniteit met de bouw.
  • Woorden als enthousiasme, initiatief, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen zijn op jou van toepassing.
  • Opleiding op minimaal MBO-niveau
  • Beheersing van 2D -tekenwerk, affiniteit met 3D-t
  • Tekenwerk (Autocad, Revit, BIM) is een pré .
  • Relevante praktijkervaring in een soortgelijke functie (voorkeur)
  • Goede contactuele eigenschappen


Belangstelling?

Dan ontvangen wij graag uw CV met motivatie. Stuur deze naar erikjan@stinstra.nl of per post naar Stinstra Projecten B.V., dhr. E.J. Wijnstra,Morseweg 13, 8912 BG Leeuwarden