Al ruim 25 jaar timmert Stinstra BV aan de weg in de voedingsindustrie. sinds een aantal jaren onder de naam van Stinstra Projecten. Hoewel ons productaanbod in de loop van de jaren behoorlijk is uitgebreid, blijft de installatie van koelcellen en/of vrieshuizen, geconditioneerde ruimtes en de volumebouw voor de levensmiddelensector onze core business. Stinstra Projecten opereert nationaal en internationaal.

Met onze jarenlange ervaring in de voedingsindustrie met vaste klanten als onder andere Friesland Campina, Unilever en Plukon leveren wij met onze eigen montagemedewerkers vakwerk en kwaliteit.

Wij zijn in staat een totaaloplossing te bieden. Van planopzet tot en met uitvoering en realisatie, van renovatie en nieuwbouw tot en met service en onderhoud. Klanten kunnen rekenen op deskundig advies en krachtige ondersteuning.

1e MONTEUR OF MONTAGELEIDER (KOEL- EN VRIESBOUW)

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij voor onze standplaats in Borculo op zoek naar een allround montage monteur of montageleider voor het bouwen van geconditioneerde, koel- en vries ruimtes in de ver- en nieuwbouw voor de voedingsindustrie.

Heb jij ervaring in het monteren van sandwichpanelen (wanden en daken), koel- en vries deuren, werk je graag in teamverband en ben jij een visitekaartje voor je werkgever? Solliciteer dan bij Stinstra!

Wij vragen:
– MBO werk- en denkniveau
– Bouwtechnische kennis en ervaring
– Rijbewijs B+E
– VCA-VOL is een prĂ©
– Geen acht tot vijf mentaliteit
– Een teamplayer. Je bent nauwkeurig, leergierig, loyaal, verantwoordelijk en sociaal.

Wij bieden:
– Een afwisselende baan in een enthousiast bouwteam.
– Uitdagende projecten, vooral nationaal maar ook internationaal.
– Werken met kwaliteitsproducten.
– Fulltime dienstverband voor bepaalde tijd met de wens dat snel om te zetten in een vaste aanstelling.
– Passende beloning en voorwaarden conform de metaalunie CAO.

Interesse?:
Mail dan je CV en motivatie naar Ronnie Overbeek (ronnie@stinstra.nl).
Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel gerust! 058 254 21 60.

Wie zijn wij?:
Stinstra BV timmert al ruim een kwart eeuw aan de weg in de voedingsindustrie. Sinds een aantal jaren onder de vlag van Stinstra Projecten BV vanuit ons filiaal in Borculo. Hoewel ons productaanbod in de loop van de jaren behoorlijk is uitgebreid, blijft de installatie van koelcellen, vrieshuizen, geconditioneerde ruimtes en volumebouw voor de levensmiddelensector onze corebusiness.

Wij zijn er trots op bedrijven als FrieslandCampina, Unilever, Nestlé en vele anderen tot onze vaste klanten te mogen rekenen. Wij ontzorgen hen met een totaaloplossing van planopzet tot realisatie voor zowel nieuwbouw als renovatie tot en met service en onderhoud.

Wegens uitbreiding van onze activiteiten zijn wij op zoek naar een:

BOUWKUNDIG TEKENAAR (m/v, 40 uur, binnendienst)

Werken bij Stinstra Projecten/ Taken:
Binnen een enthousiast team ben je verantwoordelijk voor het tekenwerk van de projecten, dat wil zeggen dat je tekent vanuit Autocad, Revit of BIM. opstellen en controleren van constructie-bouwtekeningen, Tijdens het tekenwerk van de projecten werk je nauw samen met een of meerdere projectleiders en met onze montageteams. Er wordt creatief en oplossingsgericht gewerkt in een open, informele sfeer, waarin het aankomt op samenwerken.

Profiel / Eigenschappen:
Praktisch ingesteld, met bouwkundige achtergrond en affiniteit met de bouw. Woorden als enthousiasme, initiatief, overtuigingskracht en doorzettingsvermogen zijn op jou van toepassing. – opleiding op minimaal MBO-niveau – beheersing van of affiniteit met 3D-tekenwerk (Autocad, Revit, BIM) – relevante praktijkervaring in een soortgelijke functie (voorkeur) – goede contactuele eigenschappen

Interesse?:
Mail dan je CV en motivatie naar Ronnie Overbeek (ronnie@stinstra.nl).
Wil je meer informatie of heb je vragen? Bel gerust! 058 254 21 60.