1. Afspraak is afspraak

Op tijd. Binnen budget. Daar hoeven we heus geen bos bloemen voor te krijgen, want dit is het effect van een succesvolle onderlinge samenwerking. Gebaseerd op vertrouwen en vakmanschap. Voor het werk, tijdens het werk en als het project is afgerond en de installatie in gebruik is genomen.

Zekerheid 2: Montage en service door echte vakmensen

2. Montage en service door echte vakmensen

Details maken de oplossing, denken wij. De ene oplossing is de andere niet. Het verschil zit ‘m in de details. Zo bepalen we per project welke details het beste passen bij de specificaties, het gebruiksgemak en… vooral bij de dagelijkse praktijk van uw bedrijf. Want het draait niet zozeer om techniek, maar om mensen die uw project in gebruik nemen en er hun werk doen.

Zekerheid 3: Flexibel door het bieden van 100% maatmerk

3. Flexibel door het bieden van 100% maatmerk

Wij houden van praktisch. En we vergeten nooit dat twee er meer zien dan één. Onze vakmensen krijgen de ruimte om hun werk goed te kunnen doen. Goed overleg, maar wel met opgestroopte mouwen.

Zekerheid 4: Korte en directe lijnen

4. Korte en directe lijnen

Kort en krachtig. Weten met wie je van doen hebt. Wij kennen de opdracht; u kent de projectleider. Dat persoonlijke, dat is Stinstra. Omdat we kort op de bal zitten en gaan voor open en eerlijke communicatie, krijgen we meer voor elkaar.

Zekerheid 5: Geen verrassingen achteraf

5. Geen verrassingen achteraf

Dat u als opdrachtgever blij verrast bent, daar gaan we voor natuurlijk. Bij elk project doen we ons uiterste best om werkvoorbereiding, montage ter plaatse en (eind-) controle goed op elkaar af te stemmen. Wachten tot een dag voor de oplevering, da’s niks voor Stinstra.
Ook niet voor u, toch?

Zo gaan wij te werk. Wat kunnen wij voor u doen? Neem contact met ons op